MR. Stir

Nieuw kantoor 

Het nieuwe kantoor van MR. STIR bevindt zich op een unieke locatie: boven op het Veemgebouw waar voorheen de directie van Philips was gevestigd. In het ontwerp van het gebouw is een nieuwe glazen schil gezet rondom de bestaande betonconstructie. Het betonnen geraamte vormt de basis van het interieurontwerp en blijft door de glazen schil zichtbaar. Hiermee komen oud en nieuw mooi samen in het ontwerp. 

Om het industriële karakter te versterken en tegelijkertijd een rustige en samenhangende sfeer te creëren, zijn de plafonds tussen de betonnen balken voorzien van gerecycled akoestisch spuitwerk. Dit zorgt niet alleen voor een uitstekende geluidsisoloatie, maar houdt ook een blik op duurzame bouwtechnische oplossingen. 

Buiten de bestaande betonconstructie worden alle wanden en elementen van het interieur uitgevoerd in één rustgevende kleur, wat zorgt voor een harmonieus en evenwichtig geheel. Als finishing touch is er gekozen voor een gietvloer in een lichte beige kleur voor een eenduidig geheel. 

Ready for the future?

Let's build together