Job

REVIT BIM MODELLEUR

Bulsink is een toonaangevend bouwbedrijf als het gaat om supersnelle realisatie van retail, hospitality, leisure, office en zorg concepten. Met een innovatieve, slagvaardige organisatie zorgen wij ervoor dat klanten geheel ontzorgd worden voorafgaand en tijdens het gehele bouwproces. Voor de afdeling Operations zoeken wij:

REVIT BIM MODELLEUR (30-37,5 uur per week)

Wat ga je doen?

Samen met vier modelleurs vorm je het BIM team. Binnen de organisatie ligt de focus op het 3D uitwerken en opbouwen van het informatiemodel in Revit. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking en detaillering van diverse projecten. Als Revit Modelleur binnen Bulsink werk je aan complexe projecten zoals winkels, restaurants en hotels en weet je, samen met de opdrachtgever, altijd creatieve oplossingen te bedenken. Je werkt als verbindende factor tussen opdrachtgever en de uitvoering en je werkt nauw samen met de Project Engineer en Project Manager.

Wat zoeken we?

Wij zoeken iemand;

  • Een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde (of mbo-opleiding met hbo werk- en denkniveau verkregen door een andere opleiding of ervaring)
  • Tussen de 3-6 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie.
  • Je hebt min. 2 jaar ervaring met Revit en BIM.
  • Ervaring met Revit families, Dynamo en Enscape is een pré.
  • Je bent op de hoogte van het actuele Bouwbesluit en de Nederlandse regelgeving.
  • Je kunt goed zelfstandig én samen werken.
  • Met goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal maar bij voorkeur ook in de Engelse taal;

Verder zoeken wij een gedreven collega die gestructureerd en nauwkeurig kan werken.

Wat bieden wij?

De kans mee te bouwen aan een merk met veel groeipotentie in een moderne en inspirerende kantooromgeving waar de klantbeleving centraal staat. Van de heerlijke koffie en lunch, de eigentijdse inrichting, de geur tot de muziek; alles in de werkomgeving is een weerspiegeling van ‘de Bulsink’ manier van werken.  Bij Bulsink is er uiteraard ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Verder hebben we zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend salaris en 35 vrije dagen per jaar.

De procedure

Word jij onze nieuwe collega? Stuur je brief met CV naar jobs@bulsink.nl. Wil je aanvullende informatie? Bel dan met Kim Matheeuwsen HR  (06-82291836) of kijk op www.bulsink.nl.

Let's have coffee

And talk business

  • CAPTCHA ImageRefresh Image