Job

Meewerkstage Marketing & Communicatie

Bulsink zoekt een enthousiaste Marketing & Communicatie stagiaire die graag ervaring op wil doen in onze dynamische en snelgroeiende organisatie! Ben jij een zelfstandige young professional die zich graag wil verbreden op gebied van MarCom en opgedane kennis in werking wil zetten in de praktijk? Lees dan verder voor onze toffe meewerkstage.

Bulsink is een toonaangevend bouwbedrijf als het gaat om supersnelle realisatie van retail, hospitality, leisure, office en zorg concepten. Met een innovatieve, slagvaardige organisatie zorgen wij ervoor dat klanten geheel ontzorgd worden voorafgaand en tijdens het gehele bouwproces. Samen met al onze collega’s streven we ernaar om samen ambities te realiseren, zowel van onze klanten als onze medewerkers.

Als Marketing en Communicatie stagiaire binnen Bulsink ben je verantwoordelijk voor het uitrollen van onze nieuwe positionering en van onze huisstijl. Je zal kennismaken met alle facetten binnen Marketing & Communicatie waardoor je door deze brede stage alle kneepjes van het vak leert. Je werkt nauw samen met onze MarCom manager en bent onderdeel van ons Salesteam, waardoor je je ook zal verdiepen in onder andere Salestools. Daarnaast ben je veel in contact met verschillende collega’s vanuit de organisatie, zoals onder andere HR. Je ondersteunt bij het organiseren van zowel online als offline events en draagt bij aan een stukje goede arbeidsmarktcommunicatie. Verder zijn projectmatig werken en een stukje vormgeving ook onderdeel van jouw takenpakket.

Wie ben jij?

  • Derdejaars HBO-student in de richting van Marketing & Communicatie.
  • Een jaar of halfjaar beschikbaar vanaf begin schooljaar 2021 (aug/sep).
  • Je kunt je draai goed vinden in een dynamisch team en bedrijf en hebt de ambitie om te groeien.
  • Je kunt naast het werken in teamverband ook goed zelfstandig werken en bent verantwoordelijk.

Iets voor jou? Stuur je brief met CV naar jobs@bulsink.nl. Wil je aanvullende informatie? Bel dan met Kim Matheeuwsen HR (06-82291836).

Let's have coffee

And talk business

  • CAPTCHA ImageRefresh Image