Job

MANAGER ENGINEERING

Bulsink is een toonaangevend bouwbedrijf als het gaat om supersnelle realisatie van retail, hospitality, leisure, office en zorg concepten. Met een innovatieve, slagvaardige organisatie zorgen wij ervoor dat klanten geheel ontzorgd worden voorafgaand en tijdens het gehele bouwproces. Voor de afdeling Operations zoeken wij:

MANAGER ENGINEERING (FULLTIME 37,5 uur per week)

Wat ga je doen?

Je bent de rechterhand van de directeur operations en samen vorm je de dagelijkse leiding van het team project Engineers en Project Managers. In jouw inhoudelijk sturende en coachende rol kijk je mee naar grote projecten en stuur je bij, waar nodig. Je toetst de projecten op technisch en financieel vlak, je kijkt mee naar de haalbaarheid en bewaakt de kwaliteit van het proces. Je bent continue bezig met het optimaliseren van de ontwerp,- engineerings- , en uitvoeringsprocessen op de afdeling. Daarnaast kijk je met een helicopter view en op een strategische manier naar het inkoopproces. Je bent in staat om dit proces te standaardiseren en structureren. Je onderhandelt met leveranciers en onderaannemers over meerjarige strategische samenwerkingsverbanden.

Wij zoeken een collega:

  • Met een afgeronde HBO/WO opleiding Bouwkunde
  • Met ervaring in de aannemerij en ervaring als projectleider of vergelijkbaar
  • Met kennis van REVIT
  • Een echt teamplayer en met goede coachende vaardigheden. Iemand die in staat is het beste uit een team te halen.
  • Die goed structuur kan aanbrengen, maar ook zeker out-of-the box en flexibel kan denken
  • Met goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat bieden wij?

De kans mee te bouwen aan een merk met veel groeipotentie in een moderne en inspirerende kantooromgeving waar de klantbeleving centraal staat. Van de heerlijke koffie en lunch, de eigentijdse inrichting, de geur tot de muziek; alles in de werkomgeving is een weerspiegeling van ‘de Bulsink’ manier van werken.  Bij Bulsink is er uiteraard ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Verder hebben we zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekend salaris en 35 vrije dagen per jaar.

De procedure

Word jij onze nieuwe collega? Stuur je brief met CV naar jobs@bulsink.nl. Wil je aanvullende informatie? Bel dan met Kim Matheeuwsen HR  (06-82291836) of kijk op www.bulsink.nl.

Let's have coffee

And talk business

  • CAPTCHA ImageRefresh Image